Фото: Офіс президента

Зеленський у вересні планує зустрітися із Байденом та представити план перемоги

Президент Володимир Зеленський у вересні має намір зустрітися із президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом. 

Під час прес-конференції в межах форуму "Україна 2024. Незалежність" український гарант зазначив, що у ході перемовин презентує американському лідеру план перемоги України над державою-агресоркою Росією.

"Я готуюся до нашої зустрічі у вересні. Дай Боже, я зможу дозволити собі бути на Генасамблеї ООН. Дуже багато речей залежить сьогодні від США. І навіть дуже багато речей, які знаходяться в Європі. Рішення в Європі щодо дозволів також залежать від позитивного рішення в Білому домі, тому нам потрібно більше працювати", — сказав Зеленський.

Очільник держави запевнив, що план перемоги вже повністю підготовлений. До того ж Зеленський має намір презентувати його не лише Байдену, а й кандидатам у президенти США — Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

"План підготовлений. Гадаю, що правильно буде, якщо я цей план представлю спочатку президенту США. Від нього залежить успішність цього плану — дадуть нам те, що в цьому плані, чи не дадуть, чи будемо ми вільні у використанні того, що там буде в цьому плані", — заявив він.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявляв, що поки що мирні перемовини із російським диктатором Володимиром Путіним є неможливими та беззмістовними, адже він не хоче закінчення війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.08.2024 19:10