Фото: скріншот з відео

Зеленський відреагував на погрози вбивства від рашиста Медведєва

Погрози стосовно "фізичного усунення" Володимира Зеленського не несуть якогось цікавого підґрунтя. Росіянам краще задуматись, як змінити диктаторський режим у своїй країні.

Відповідну заяву президент України зробив під час брифінгу у Гаазі.

"Це не цікава тема (заклики щодо вбивства, — ред.). Ми не будемо спілкуватися з такими людьми ні про що. Я думаю, їм (росіянам) треба подумати, як змінити клімат у їхній власній країні, свій режим, а після того вони зможуть своє суспільство підготувати до будь-яких дипломатичних можливостей завершення цієї війни", — сказав Зеленський.

Глава держави також наголосив, що більш важливим є те, що на полі бою можна Росія має вигляд демотивованої країни.

"Ми не бачимо сильної армії на полі бою, ми не бачимо сильно суспільства, яке б підтримувало їхній рух уперед. Ми бачимо різні радикальні групки, які розмахують там чимось ядерним, закликають щось зробити проти нашої країни", — додав президент.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив у Міжнародному Кримінальному суді в Гаазі. TrueUA опублікував головні заяви українського лідера.

Зокрема, глава держави назвав точну кількість воєнних злочинів, які скоїли росіяни у квітні. Він також нагадав про воєнні злочини Росії, у тому числі про збитий над Донбасом пасажирський рейс MH17, відповідальність Росії за загибель якого суд Нідерландів уже констатував. Зеленський вшанував жертв цієї трагедії хвилиною мовчання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.05.2023 17:04