Фото: Офіс президента

Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Куп'янському напрямку (відео)

У понеділок, 19 лютого, президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом на Харківщину. Гарант відвідав передові позиції українських військових на Куп'янському напрямку. 

Відповідне відео глава держави оприлюднив на своїй сторінці у Telegram.

Під час поїздки президент побував у батальйонному командному пункті 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, яка виконує бойові завдання з оборони Куп’янська. Зеленський заслухав доповідь командира бригади підполковника Олексія Трубнікова про оперативну ситуацію на відповідній ділянці фронту та взаємодію із суміжними підрозділами Сил оборони.

До того ж окремо обговорили забезпечення підрозділів технікою, боєприпасами та інші актуальні потреби воїнів. Зеленський поспілкувався з військовими та нагородив захисників, які відзначилися під час захисту незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України.

"Обговорили важливі питання з комбригом, поспілкувалися з воїнами, вручив їм нагороди. Завжди честь — бути з нашими захисниками. Дякую від всіх українців, від всієї України за те, що ви робите щоденно таку велику роботу, за те, що захищаєте державу, наші сім’ї, незалежність, наш суверенітет!", — заявив президент.

Нагадаємо, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський вважає, що 2024 рік для Збройних сил України може бути ще складнішим. Все тому, що, за його словами, ЗСУ потрібно буде "завершувати ведення бойових дій і звільнення наших територій".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.02.2024 14:32