Фото: Офіс президента

Зеленський виокремив Дніпропетровщину під час вечірнього відеозвернення

Під час вечірнього відеозвернення 4 лютого президент Володимир Зеленський розповів про свої поїздки на лінію фронту. Він також відзначив стратегію роботи щодо зміцнення протиповітряної оборони на тлі ворожих ударів по українській енергетиці.

Текст звернення з'явився на сайті президента.

Зеленський повідомив, що відвідав вранці Роботине, що на Запоріжжі, яке, за його словами, є однією з найбільш жорстких частин фронту.

"Особисто подякував воїнам, нагородив безпосередньо на передовій пʼятьох із кращих — тих, хто відзначився в боях цими тижнями", — сказав глава держави.

Президент також вдень відвідав розташування Повітряного командування "Схід"

"Доповідь і детальна розмова щодо захисту неба над Дніпровщиною. Небезпека постійна, висока, Росія розглядає регіон як одну з основних мішеней для терористичних атак. Працюємо, щоб додати можливостей збивати ракети, дрони", — наголосив український лідер.

Зеленський повідомив, що зараз Кривий Ріг, увесь район та інші громади області під особливою увагою.

"Нарада щодо енерго- та водозабезпечення міст і сіл Дніпровщини, зокрема й Кривого. Захист енергооб’єктів. Посилення мобільних вогневих груп, ППО, РЕБ. Відновлення енергопотужностей. Я дякую всім, хто цими днями оперативно відновив енергопостачання після нещодавніх ударів — кожній ремонтній бригаді", — завив він.

Нагадаємо, що 3 лютого президент Володимир Зеленський відзначив воїнів Головного управління розвідки за ураження ворожого корабля "Івановця". Їм вдалося завдати по російському судну шість прямих ударів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.02.2024 19:06