Скріншот з відео

Зеленський виступить на Генасамблеї ООН 25 вересня, — ЗМІ

Загальні дебати на Генеральній Асамблеї ООН, головною темою яких буде війна в Українірозпочнуться 24 вересня. У перший день із промовою виступить президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден, а 25 вересня очікується виступ українського лідера Володимира Зеленського.

Про це пише "Голос Америки", посилаючись на слова британських представників.

Так, на зустрічі керівників, які зберуться на Генеральну асамблею ООН у Нью-Йорку у вересні, будуть узгоджувати ключові питання подальшої підтримки України у боротьбі проти агресії РФ. Зокрема йтиметься про згоду держав, які постачають Києву далекобійну зброю, на застосування її проти цілей вглибині російської території.

Загальні дебати на Генасамблеї ООН розпочнуться 24 вересня і того ж дня там має виступити президент США Джо Байден, а вже 25 вересня — президент України Володимир Зеленський.

План перемоги Володимира Зеленського

Раніше український лідер анонсував, що планує особисто ознайомити західних партнерів і зокрема американського президента, а також кандидатів на президентські вибори США Дональда Трампа і Камалу Гарріс з так званим "планом перемоги".

"Пакет перемоги, який я представлю президенту Сполучених Штатів, може прокласти шлях до надійного миру — до повної реалізації Формули миру", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський в інтерв'ю американському журналісту Фаріду Закарії заявив, що план перемоги України, який він має намір представити президенту США Джо Байдену, містить чотири основні пункти й один додатковий, який буде потрібен після війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.09.2024 16:42