Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Зеленський закликав російських льотчиків зробити чіткий вибір: звернення президента

Кожен російський льотчик має зробити для себе чіткий вибір, чи брати участь далі у війні. Адже українська протиповітряна оборона буде ставати тільки сильнішою.

У цьому запевнив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього звернення.

"Учора, у вечір перед Різдвом, наші воїни збили майже 30 "шахедів", декілька ракет і ще два російські військові літаки. За один вечір. Загалом збито п'ять "сушок" за тиждень перед Різдвом. І це дуже сильно", — йдеться в заяві.

Президент зазначив, що всі, хто дає такий результат у наших Повітряних силах, усі наші зенітники, воїни мобільних вогневих груп, підрозділи ППО, Сухопутних військ, — просто молодці. Він подякував їм за такий результат.

"Кожен російський льотчик повинен зробити для себе чіткий вибір, чи брати участь далі в цій війні. Наша ППО буде ставати тільки сильнішою. Тим більше коли ми отримаємо додаткові системи, про які вже домовлено, і F-16", — додав президент України.

Він також подякував кожному та кожній у всій великій команді ДСНС України — усім, хто й цими днями, вечорами, цими ночами, як завжди, ліквідовує наслідки російських обстрілів у Херсоні, на Донеччині, Харківщині, Сумщині, Запоріжжі й інших областях.

"Так само дякую всьому колективу Національної поліції України — тим, хто працює заради безпеки людей, зокрема, у прифронтових районах. І, звичайно, буде правильно подякувати кожному працівнику, кожній працівниці української енергетики. Усім тим, хто на роботі зараз. Усім тим, хто працював увесь рік, щоби блекаутів не було та щоби всюди в Україні був зв’язок, світло було, тепло було — все те, без чого нормальне життя просто неможливе. Дякую вам, наші енергетики! Дякую за світле Різдво", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше сьогодні Зеленський написав у Telegram-каналі, що Різдво 2023 року "задає правильний настрій", оскільки за тиждень збили п’ять російських літаків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.12.2023 20:55