Фото: Офіс президента

Зеленський заявив, що готовий поїхати з Трампом на фронт

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий поїхати на фронт з екс-президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом, якщо той здійснить візит в Україну.

Відповідну заяву гарант зробив на Мюнхенській конференції під час спілкування з журналістами. 

Очільник держави зазначив, що наразі він готовий до діалогу з усіма кандидатами на пост президента США. Водночас, на думку Зеленського, Західні політики мають знати, що таке реальна війна в Україні та повинні бути обізнані із ситуацією на фронті.

До того ж Зеленський додав, що неодноразово публічно запрошував Трампа відвідати Україну, але наразі все залежить від бажання колишнього президента США.

"І якщо пан Трамп приїде, я готовий з ним поїхати на фронт. Я гадаю, якщо в нас буде розмова про те, як закінчити війну, ми повинні продемонструвати тим хто ухвалює рішення, що ж значить ця війна. Не те, що про це пишуть в Instagram, а справжня війна", — зазначив він.

Зазначимо, 17 лютого український гарант виступив на Мюнхенській конференції. У своїй промові Зеленський наголосив, що світова спільнота повинна визначити, яким чином повернути звичний порядок, який заснований на правилах. Для цього необхідно позбавити Путіна можливості маніпулювати всіма на планеті.

Нагадаємо, 17 лютого під час брифінгу з канцлером Німеччини Олафом Шольцом Зеленський зазначав, що Путіну байдуже, хто загине. Він готовий і надалі жертвувати різними людьми, аби тільки зберегти свої позиції та задовольнити власні амбіції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.02.2024 15:57