Фото: Telegram Зеленського

Зеленський заявив, що польські танки вже вбивають рашистів на полі бою

Польські танки вже воюють на фронті проти Російської Федерації. Їх передала Україні Варшава.

Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський під час спільної прес-конференції з премʼєр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким.

"Мені приємно констатувати, що наші попередні домовленості вже виконані. Є очевидне польське лідерство у танковій коаліції. Польські танки вже на полі бою в Україні", — заявив він.

Програма візиту Зеленського до Польщі

Зазначимо, що під час зустрічі у президентському палаці Зеленський та Дуда обговорили питання безпеки, політичні теми, а також економічні та історичні питання, включно з транспортуванням українського зерна через Польщу.

Також у середу український гарант зустрівся з прем'єр-міністром Польщі — Матеушем Моравецьким. Сторони обговорили ситуацію на лінії фронту, двосторонні взаємини та питання безпеки в регіоні.

Володимир Зеленський провів зустріч й з українськими біженцями, які проживають у Польщі. Вона відбулася о 18:00 у Королівському замку.

Нагадаємо, наступне засідання групи "Рамштайн" відбуватиметься очно на однойменній американській авіабазі в Німеччині. Міністр оборони Олексій Резніков не назвав конкретної дати проведення зустрічі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.04.2023 19:20