Фото: Telegram Володимира Зеленського

Зеленський зустрівся з представниками медіа з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та звʼязку

У четвер, 16 листопада, президент України Володимир Зеленський зустрівся з журналістами, редакторами та продюсерами телевізійного марафону "Єдині новини".

Про це гарант повідомив у своєму Telegram.

"У День працівників радіо, телебачення та зв’язку зустрівся з працівниками й працівницями українських телеканалів, які від початку повномасштабної війни забезпечують роботу інформаційного телемарафону "Єдині новини" й допомагають зберігати єдність українського суспільства", — заявив президент.

За його словами, вони обговорили багато важливого. Зокрема, як посилювати увагу світу до України. А також, як журналістам, зокрема воєнкорам, гарантувати більше можливостей для висвітлення фронтових подій.

"І найголовніше — як усім нам наблизити необхідні Україні результати. Вдячний кожному й кожній, хто допомагає боронити свободу й незалежність України та захищає людей від російської дезінформації", — додав Зеленський.

Нагадаємо, 16 листопада до України приїхав новий міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон. Його призначили на цю посаду 13-го листопада.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.11.2023 18:49