Фото: соцмережі

Жінка кидала стільці у працівників ТЦК: в Одеському військкоматі стався скандал

В Одесі жінка влаштувала скандал у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки через те, що її батька хотіли мобілізувати. Правоохоронці розпочали розслідування інциденту.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Повідомляється, що 30-річна жінка подала до поліції заяву про те, що її силоміць вивели з приміщення військового закладу та нібито завдали тілесних ушкоджень. Після опитування учасників події, правоохоронці встановили, що заявниця зі своєю 22-річною сестрою зайшли на територію військового обʼєкта з претензією щодо нібито незаконного утримання там їхнього батька.

Зі слів працівника ТЦК та СП, старша за віком жінка, перебуваючи в агресивному стані, нецензурно висловлювалася на адресу співробітників, а потім схопила стілець та кинула в одного із них.

"На прохання залишити приміщення її молодша сестра вийшла, а вона ж не реагувала. Надалі жінку супроводили за межі закладу, заходів фізичного впливу щодо неї не застосовували. З метою обʼєктивної перевірки інформації відомості були зареєстровані. Наразі триває розгляд матеріалів, встановлюються всі обставини події, після чого буде ухвалено відповідне процесуальне рішення", — резюмували в поліції Одещини.

Нагадаємо, що 6 жовтня з'явилося відео, на якому люди в формі заштовхують у мікроавтобус чоловіків. У Тернопільському обласному ТЦК і СП заявили, що призначили службову перевірку щодо інциденту. Військові натякнули, що конфлікт спровокували громадяни.

Вже 11 жовтня командиру відділу охорони та солдату гранатометнику повідомили про підозру в катуванні. Крім того, солдату-гранатометнику також повідомили про підозру в незаконному позбавлені волі людини за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалося заподіянням фізичних страждань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.10.2023 17:15