Фото: nzl.theukrainians.org

Жителів окупованих територій змушують здавати кров рашистам, — Центр нацспротиву

Російські загарбники на окупованих територіях змушують місцевих жителів здавати кров на потреби ворожої армії. Такий випадок виявили на захопленій частині Донецької області.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. Зазначається, що здача крові відбувається під підпис й відмова може мати наслідки. До центрів здачі крові зганяють колаборантів, студентів фейкових вишів й учасників "добровільних" рухів, які підконтрольні Кремлю.

"При цьому ворог не приховує, що здача відбувається на потреби окупаційних військ, які мають величезні втрати у своїх безглуздих намаганнях захопити більше землі. Проте ці наміри й надалі обертатимуться для росіян втратами", — йдеться у повідомлені ЦНС.

Ситуація на фронті

Протягом 23 жовтня авіація Сил оборони завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та три — по зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділами ракетних військ уражено вісім артилерійських засобів, чотири райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ, понтонно-мостову переправу противника, а також у двох районах здійснено дистанційне мінування місцевості.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, втрати російських окупантів у війні проти України збільшилися на 90%. Це є наслідком численних штурмів Авдіївки ворожою армією.

Також повідомлялось, що в місті Нова Каховка Херсонської області відмічено посилення режимних заходів противником. Так звана окупаційна поліція розшукує до 60 російських дезертирів по всьому місту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 15:15