Фото: поліція Чернігівської області

Зіткнувся зі спорудою неробочого блокпоста: на Чернігівщині сталась смертельна ДТП (фото)

У середу, 27 березня, на виїзді з міста Корюківка Чернігівської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля отримав смертельні поранення після зіткнення зі спорудою неробочого блокпоста.

Про це у Facebook повідомляє поліція Чернігівської області.

Правоохоронці повідомили, що 27 березня близько 21:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на виїзді з міста Корюківка сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. 

"Правоохоронці встановили, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з керуванням та здійснив зіткнення зі спорудою неробочого блокпоста. Внаслідок автопригоди водій загинув", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

ДТП у Чернігівській області з блокпостом 27 березня

Фото: поліція Чернігівської області

Також у поліції заявили, що слідчий Корюківського районного відділу поліції розслідує обставини ДТП у рамках кримінального провадження за частиною Другої статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Досудове розслідування триває.

"Поліція звертається до свідків ДТП: якщо вам що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати на лінію "102", — додали у поліції Чернігівської області.

Нагадаємо, 23 березня у Чернівецькій області сталася дорожньо-траспортна пригода, внаслідок якої постраждали п'ятеро людей. Серед них — троє дітей.

Також 26 березня Ізмаїльському районі Одеської області у дорожньо-транспортній пригоді загинула жінка та двоє малолітніх дітей. Нещасний випадок трапився на трасі "Одеса-Рені".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 28.03.2024 13:13