Фото: apostrophe.ua

"Злив" секретних документів США: The Washington Post назвав ймовірного винуватця

"Злив" секретних документів США міг влаштувати молодий службовець однієї з військових баз. Він вважає, що уряд приховує від народу правду.

Про це повідомляє The Washington Post.

Зазначається, що користувач із псевдонімом OG спочатку розміщував у закритій групі Discord секретну інформацію Міноборони США. Повідомлення були заповнені шифрами, позначками, абревіатурами, "дивними стенограмами". Деякі з них автор пояснював, натякаючи, що це секретні документи.

Згідно з інформацією джерела, OG розповсюджував документи протягом усієї зими та частини березня, але після того, як вони стали доступні за межами спільноти Discord, припинив це робити й попросив нічого про нього не розповідати. Зараз OG "заліг на дно" і очікує, як розвиватиметься розслідування Пентагона. Він дуже стурбований тим, що його можуть знайти, але попри це, він "прекрасно усвідомлював власні дії".

Нагадаємо, розвідувальне управління Міністерства оборони США розглядало чотири сценарії розвитку війни в Україні. Про розробку сценаріїв стало відомо із секретних розвідувальних документів від 24 лютого 2023 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 13.04.2023 09:41