Фото: росЗМІ

Злякався Гааги? Путін відмовився їхати до Туреччини

Російський диктатор Володимир Путін не приїде на відкриття атомної станції "Аккую" в турецькому місті Гюльнар.

Про це повідомив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, передає TRT Haber.

"Пан Путін буде присутній на церемонії в режимі відеоконференції. Перший енергоблок почне виробляти електроенергію. Десять відсотків електроенергії нашої країни забезпечуватиметься коштом цієї електростанції", — розповів Ердоган.

Путін мав брати безпосередню участь у церемонії завантаження ядерного палива на АЕС "Аккую".

Зазначимо, що наприкінці березня Ердоган заявив про можливий приїзд Путіна до країни. Очікувалося, що президенти відвідають постраждалі від землетрусу провінції.

Нагадаємо, 17 березня Міжнародний кримінальний суд (МКС) у Гаазі видав ордери на арешт диктатора Володимира Путіна та уповноваженого президента Росії з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Раніше очільник Офісу генпрокурора України Андрій Костін заявив, що російський президент Володимир Путін має офіційний статус підозрюваного у скоєнні міжнародного злочину — незаконної депортації та переміщення українських дітей. Тепер Путіна мають заарештувати за межами Росії та передати до міжнародного суду.

Також повідомлялось, що можливість перебувати в інших країнах світу для російського диктатора Володимира Путіна стала проблемною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.04.2023 15:00