Фото: Instagram Андрія Луніна

ЗМІ анонсували переговори українця Луніна з "Реалом": подробиці

Уже наприкінці цього сезону між мадридським "Реалом" та українським голкіпером Андрієм Луніним відбудуться перемовини щодо продовження контракту. Вони пройдуть на тлі інформації щодо швидкого повернення на поле бельгійського воротаря Тібо Куртуа.

Про це повідомляє Marca.

Джерело підкреслило, що хороший сезон Луніна зміцнює позиції воротаря перед вже узгодженою з клубом розмовою, яка повинна відбутися до кінця цього сезону. Обидві сторони вирішили представити свої позиції наприкінці цього року і розмову, в якій очікуване одужання Куртуа матиме свою логічну частку важливості. 

Якщо бельгієць повернеться у хорошій формі, клуб зможе почуватися у більшій безпеці, а гравець буде більш підготовленим перед можливим продовженням його контракту, термін дії якого спливає у червні 2025 року. У будь-якому випадку, цей процес все ще перебуває на ранній стадії, і обидві сторони поки що сприймають його спокійно.

Нагадаємо, що 10 лютого в чемпіонаті Іспанії з футболу в матчі лідерів мадридський "Реал" упевнено переміг каталонську "Жирону" — 4:0. У стартових складах вийшли три українці: голкіпер Андрій Лунін — за мадридців, півзахисник Віктор Циганков і форвард Артем Довбик зіграли за гостей.

Раніше повідомлялось, що "Жирона" хоче як підписати нових гравців, так і зберегти тих, які зараз є у складі. Зокрема, іспанський клуб прагне продовжити контракти з Артемом Довбиком і Віктором Циганковим, а також головним тренером команди Мічелом Санчесом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.02.2024 20:39