Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Знеструмлено понад 200 населених пунктів: наслідки негоди в Україні

Через негоду в Україні понад 200 населених пунктів залишилися без електрики. Найгірша ситуація зі світлом – у Дніпропетровській області.

Про це повідомила прес-служба Міністерства енергетики.

Відомо, що за добу енергетики повернули світло у 123 населені пункти. Повністю вдалося заживити жителів Одещини.

"Водночас у країні знову вирує негода: шквальний вітер, зниження температури, ожеледиця. Через погіршення метеоумов знеструмлено споживачів у трьох областях, де вже було ліквідовано наслідки попередньої негоди", — йдеться у повідомлені.

У Міністерстві енергетики заявили, що на Сумщині станом на ранок 12 січня без світла залишилося 28 населених пунктів, на Запоріжжі — 18, в Чернігівській області — 13.

Всього через негоду залишаються без електропостачання 229 населених пунктів у шести областях. Найгірша ситуація з постачанням живлення — в Дніпропетровській області. Ту знеструмлено 79 населених пунктів. У Кіровоградській області — 51, на Миколаївщині — 39. 

"Над усуненням пошкоджень і відновленням електропостачання працюють 121 бригада, 383 робітників та 135 одиниць техніки", — додали в міністерстві.

Нагадаємо, 11 січня ввечері столицю України засипало снігом. У деяких районах Києва було чути грім і блискавку, здійнявся буревій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.01.2024 14:18