Скриншот з відео

Знищення колони російської техніки в Курській області: у ISW розкрили подробиці

Українські військові знищили російську колону техніки поблизу селища Октябрське у Курській області РФ. У противника зафіксовано численні втрати.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

За словами фахівців, на геолокаційних знімках видно знищені російські вантажівки вздовж траси 38К-017. Водночас російські пропагандисти та українські джерела запевняють, що колона складалася з 14 закритих вантажівок "Урал" і КАМАЗ, які транспортували російські резерви для підкріплення військ у Курській області.

"В результаті удару, ймовірно, загинули кілька російських військовослужбовців, які їхали у вантажівках", — наголосили аналітики.

До того ж у Інституті зауважили, що, за інформацією російської пропаганди, знищені вантажівки могли перевозити особовий склад 44 армійського корпусу Північного угруповання російських військ або бригади "П'ятнашка".

Нагадаємо, раніше Telegram-канал Deepstate повідомляв, що у Курській області Росії в районі села Октябрське місцевий житель зняв на відео знищену колону військової техніки російської армії. На відео можна нарахувати 13 знищених вантажівок з особовим складом окупантів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.08.2024 07:07