Джерело: скріншот з відео

Знищено 13 вантажівок з особовим складом: у Курській області РФ росіянин зняв на відео розбиту колону окупантів

У Курській області Росії в районі села Октябрське місцевий житель зняв на відео знищену колону військової техніки російської армії. На відео можна нарахувати 13 знищених вантажівок з особовим складом окупантів.

Про це повідомляє Telegram-канал Deepstate. 

За даними Deepstate, це були резерви окупантів, які російська влада спрямувала на Курщину. Загалом знищено близько 13 вантажівок з окупантами. Зазначимо, що село Октябрське розташоване приблизно за 30-40 кілометрів від українського кордону.

Водночас Генеральний штаб Збройних сил України повідомляв, що вночі 9 серпня Сили оборони України завдали удару по російському аеродрому "Липецьк", який розташований у Липецькій області РФ. Уражено низку ворожої техніки.

За інформацією військових, в ході атаки було уражено склади з керованими авіаційними бомбами та ще низку інших об’єктів в районі летовища. До того ж зафіксовано декілька джерел загоряння, здійнялася сильна пожежа та спостерігалася багаторазова детонація. 

"Відомо, що на аеродромі "Липецьк" базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 Повітряно-космічних сил РФ. Результати ураження уточнюються", — зауважили у Генштабі.

Крім того, українські воїни завдали ударів по зенітних ракетних дивізіонах РФ на тимчасово окупованій території Донецької області. Зокрема, ЗСУ вели вогонь по установках С-300 та С-350.

"Підтверджено точне влучання та знищення одного радару ЗРК С-350. Щодо інших двох цілей інформація наразі уточнюється. Водночас, зафіксовано припинення роботи всіх трьох радарів ворога після ударів", — зауважили військові.

Нагадаємо, 7 серпня в Курській області ліквідовано відомого російського "воєнкора" Євгенія Поддубного. Ймовірно, він помер від атаки FVP-дрона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.08.2024 12:03