На фото: Кирило Буданов. Джерело: "Новинарня"

Знищення незаконно збудованого Кримського мосту буде болісним для Путіна, — Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов сподівається, що незаконно збудований рашистами Кримський міст буде ліквідований уже цього року. Такий розвиток подій, "імовірно, буде болісним для Путіна".

Таку заяву він зробив в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

На запитання ведучих, чи палатиме цей міст цього року керівник ГУР відповів, що він на це сподівається.

"Палати йому немає чому. Він має закінчити своє існування", — зауважив він.

Також Буданов оцінив, імовірну, реакцію російського президента Володимира Путіна на ліквідацію Кримського мосту. За його словами, "це, імовірно, буде болісно для нього".

"Те, що це буде болісно (для Путіна, — ред.), ймовірно. Сказати, що його схопить "припадок", — це не правда", — висловився керівник ГУР.

Нагадаємо, наприкінці грудня керівник Служби безпеки України Василь Малюк в інтерв'ю виданню Politico заявив, що в 2024 році українські спецслужби планують активізувати розвідувальні операції та провести диверсійні удари вглиб Росії. Військовий наголосив, що одним із напрямків операцій буде Крим та Чорне море. За допомогою морських дронів Україна продовжить витісняти російський Чорноморський флот. Також Малюк підтвердив, що Кримський міст залишається законною ціллю України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.01.2024 19:44