Фото: Генштаб ЗСУ

"ЗСУ мають перевагу": російські пропагандисти панікують через майбутній контрнаступ України (відео)

У Росії пропагандисти поскаржилися на брак дронів та антидронної зброї. Рупори Кремля у паніці заявляють, що окупаційні війська недостатньо озброєні.

Про це російські "експерти" розповіли в ефірі однієї з передач на росТБ.

Вони зазначили, що більш ніж через рік повномасштабної війни країна-агресорка не вирішила зазначену проблему.

"На жаль, ЗСУ мають перевагу в цьому озброєнні. І наші хлопці зазнають втрат найбільше через використання дронів як наступальної зброї. Тому це велика проблема", – поскаржився "експерт".

Крім того, російська пропагандистка Маргарита Симоньян визнала, що так звані "референдуми" щодо приєднання до Росії тимчасово окупованих областей України були фейковими. 

"Знаєте, яким міг би бути компроміс? Проводиться референдум, заморожуються бойові дії в тій точці, в якій вони є зараз, і проводиться найчистіший референдум у регіонах України", – видала пропагандистка.

Нагадаємо, 22 лютого повідомлялося, що на стадіоні "Лужники" в Москві російські пропагандисти вкотре осоромилися. Вони змусили дякувати російським окупантам дівчинку нібито "з Маріуполя", яка зізналася, що забула заздалегідь заготовлений текст.

Крім того, стадіон "Лужники", де на концерті перебував президент РФ Володимир Путінприкрили комплексами ППО "Панцирь-С1". Такі ж установки вже розташовані біля резиденції Путіна в Ново-Огарьово, на даху Міноборони РФ та поруч з Кремлем.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.03.2023 12:18