Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ мають успіх у наступі на двох напрямках біля Бахмута, — Генштаб

Українські військові продовжують ведення наступальної операції на Бердянському, Мелітопольському та Бахмутському напрямках. На останньому Збройні сили мають успіхи.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. Зазначається, що окупанти чинять опір поблизу Бахмута, переміщують свої війська та застосовують резерви.

"На Бахмутському напрямку наші війська продовжують наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут. На напрямках Біла Гора — Андріївка та Біла Гора — Курдюмівка мали подекуди успіх, закріплюються на досягнутих рубежах", — йдеться у повідомленні.

До того ж українські захисники продовжують стримувати наступ російських військ на Куп'янському, Лиманському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Російські окупанти зазнають значних втрат. На вказаних напрямках тривають важкі бої.

Нагадаємо, авіація Сил оборони за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та чотири — по зенітно-ракетних комплексах ворога. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три пункти управління, 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, засіб протиповітряної оборони та станцію РЕБ противника.

Нагадаємо, на Таврійському напрямку протягом доби, 10 липня, ворог 27 разів атакував наші позиції. Військові Російської Федерації здійснили 668 обстрілів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.07.2023 10:34