ЗСУ приземлили Су-25 та Мі-8 рашистів: Генштаб розповів про потужні удари по ворогу

Збройні сили України продовжують нищити російських загарбників. За добу авіація Сил оборони завдала сім ударів по районах зосередження окупантів. Також один удар було здійснено по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Протягом поточної доби підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗСУ збили російський Су-25 та вертоліт Мі-8. А підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України водночас уразили два райони зосередження живої сили загарбників.

У росіян серйозні проблеми на фронті

За даними Головного управління розвідки Міноборони України, Росія має серйозні проблеми з командирами на рівні взводу чи роти. Наразі в окупантів не вистачає приблизно 40 відсотків молодших командирів.

Дефіцит молодших командирів спостерігається на головних ділянках фронту, де йдуть запеклі бої, — в Донецькій та Луганській областях. До того ж, за даними розвідників, російські окупанти не хочуть воювати проти України й спеціально травмуються аби не йти у бій.

Нагадаємо, російські окупанти, ймовірно, готуються до наступу у Луганській області. Про це свідчить розташування сил на лінії фронту та проведення окупантами руйнівними атаками на інших ділянках фронту для того, аби відвернути увагу ЗСУ від Луганщини. 

До того ж за даними розвідки, доля війни в Україні визначиться вже за декілька місяців. Вирішальним періодом в українсько-російському протистоянні буде весна та початок літа поточного року. 

Читайте нас у Facebook й Telegram

Війна, 27.01.2023 19:05