Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ завдали потужних ударів по ворогу та знищили позицію С-300 окупантів, — Генштаб

Протягом доби українські воїни уразили три райони зосередження живої сили противника та позицію зенітно-ракетного комплексу C-300.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Наші воїни відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Гряниківка та Сеньківка Харківської області, Стельмахівка, Краснополівка та Кремінна в Луганській області, Виїмка, Федорівка, Дубово-Василівка, Роздолівка, Парасковіївка, Берхівка, Бахмут, Іванів Водяне, Мар'їнка, Перемога, Новомихайлівка та Вугледар у Донецькій області.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала п'ять ударів по районах зосередження ворога, а також один – по позиції зенітно-ракетного комплексу.

Сили протиповітряної оборони збили шість БпЛА противника. За попередньою інформацією, п'ять — типу "Ланцет" та один — "Зала".

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження живої сили противника та позицію зенітно-ракетного комплексу "С-300" на вогневій позиції.

Нагадаємоза прогнозами ЗСУ, Російська Федерація готує чергову масовану ракетну атаку на Україну. Окупанти можуть обстріляти нашу територію на річницю війни — 24 лютого. Також про це заявляв секретар РНБО Олексій Данілов.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.02.2023 07:29