Фото: ДПСУ

Зять одружився з тещею, щоб виїхати з України: на Львівщині затримали фіктивне подружжя

У Львівські області прикордонники затримали фіктивне подружжя, яке намагалося виїхати з України до Німеччини.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Зокрема, у пункті пропуску "Краківець" викрили 56-річну жінку, особу з інвалідністю I групи, яка уклала фіктивний шлюб із 39-річним чоловіком.

За словами прикордонників, спочатку "молодята" розповідали, що їдуть до Німеччини нібито на лікування дружини. Кордон "пара" перетинала вночі на власному автомобілі. Коли жінка зрозуміла, що їхні плани викрили — розповіла, що насправді чоловік, який її супроводжує, є її зятем.

"Перетнути кордон громадянину так і не вдалося, адже про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", оперативні співробітники Львівського загону направили повідомлення до Нацполіції", — наголосили у ДПСУ.

Зауважимо, що це не перший випадок, коли теща уклала фіктивний шлюб зі своїм зятем, аби допомогти йому втекти за кордон. Так, 28-річний українець одружився зі своєю 40-річною тещею, яка має інвалідність першої групи. За версією "молодят", вони їхали до Варшави лікувати жінці зір.

Нагадаємо, раніше у Харкові жінка, яка має другу групу інвалідності, уклала фіктивний шлюб із чоловіком призовного віку, аби той зміг виїхати за кордон.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.09.2024 11:37