Олександр Качний. Фото: ВРУ

87-річна теща нардепа Качного подарувала доньці понад 6 млн грн, — розслідування

Теща народного депутата Олександра Качного, яка наразі перебуває на пенсії, у 2022 році подарувала доньці 6,5 мільйонів гривень. Проте, де взяла такі кошти, жінка не розповіла.

Про це йдеться у розслідуванні Bihus.Info.

За інформацією журналістів, нардеп Качний, який обирався в парламент від забороненої нині "Опозиційної платформи — За життя", вніс дані про мільйонний подарунок від тещі у свою електронну декларацію за 2022 рік.

Водночас у коментарі Bihus.Info нардеп пояснив, що гроші, які батьки його дружини подарували родині, були виручені із продажу будинку. Окрім того, тесть нардепа Качного нібито займався підприємницькою діяльністю, тож "мав можливість мати нерухомість".

"Попри таку можливість, теща та тесть нардепа мешкають у старій п’ятиповерхівці на київській Дарниці", — зауважили розслідувачі.

квартира тещі олександра качного

Будинок, у якому мешкає теща Качного. Фото: bihus.info

До того ж сама пенсіонерка у коментарі журналістам розповіла, що "дарували може і більше", бо нібито займалися бізнесом. Проте подробиць про підприємницьку діяльність своєї родини жінка не розкрила, лише уточнила, що все життя працювала бухгалтеркою.

Нагадаємо, 1 березня повідомлялося, що народного депутата України від партії "Слуга народу" Олександра Маріковського судитимуть. Його звинувачують у недостовірному декларуванні криптовалюти на майже 25 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.03.2024 17:32