Джаред Лето з українським прапором. Джерело: village.com.ua

Джаред Лето відчув "російську енергію" та хоче приїхати з концертом до Києва... після Москви

Актор і музикант зі Сполучених Штатів Америки Джаред Лето під час концерту в Сербії з рок-гуртом Thirty Seconds to Mars раптом заговорив про любов до росіян. Раніше він періодично висловлював свою підтримку Україні. А зараз розмріявся про тур великими містами в Росії та виступ у Києві.

Про це повідомив Telegram-канал Slay Music. Джаред Лето, виступаючи в Белграді, поцікавився, скільки сербів і росіян є в залі. Російських прихильників американського рок-гурту виявилося значно більше.

"Ви сумували за нами! Я відчув навколо багато російської енергії. І ось що я вам скажу: одного разу, коли ці всі проблеми закінчаться, ми зустрінемося з вами на вашій батьківщині. Ми повернемося в Сербію, ми поїдемо в Санкт-Петербург, Москву, заїдемо у Київ. Ми будемо тусуватися та веселитися. Так має бути", — заявив американець.

Тоді музикант навіть перейшов на російську мову та сказав "Спасибо", аби показати, що він перебуває на одній хвилі із більшістю фанатів.

Концерти американського рок-гурту мають пройти також у Баку (Азербайджан), Ташкенті (Узбекистан), Астані (Казахстан) і Стамбулі (Туреччина).

Раніше Джаред Лето підтримував Україну, відвідуючи благодійні заходи, висловлював бажання приїхати до України та "помахати українським прапором на сцені".

Джаред Лето  — американський актор і музикант, відомий за ролями в таких фільмах як "Реквієм за мрією", "Американський психопат", "Перерване життя", "Далласький клуб покупців", "Загін самогубців", "Той, хто біжить по лезу 2049", "Пан ніхто". Він є вокалістом і гітаристом альтернативного рок-гурту Thirty Seconds to Mars, який заснував зі своїм братом Шенонном Лето. 2014 року Лето став лауреатом премії "Оскар" у номінації "Найкраща чоловіча роль другого плану" за роль у фільмі "Далласький клуб покупців".

Нагадаємо, у вересні цього року стало відомо, що відомий американський гурт Linkin Park уперше зібрався у новому складі після смерті вокаліста Честера Беннінгтона, який помер 2017 року. Гурт випустить новий альбом, реліз якого запланували на 15 листопада.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 13.10.2024 11:17