Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Армія РФ атакувала Україну "шахедами" та ракетами: де було оголошено повітряну тривогу

У п'ятницю ввечері, 2 лютого, російські терористи запускали дрони-камікадзе по території України. Також ворожа армія атакувала Полтавщину ракетою.

Про це повідомляли Повітряні сили Збройних сил України. Перше повідомлення про атаку дронів-камікадзе з'явилось о 21:31.

"БпЛА рухаються на межі Одеської та Миколаївської області в напрямку Кіровоградщини", — писали військові.

Вже о 21:55 Повітряні сили попереджали громадян про ракетну небезпеку для Сумської, Полтавської та Харківської областей. За інформацією військових, одна ракета прямувала на Миргород.

О 22:09 стало відомо, що ворожі безпілотники на межі Кіровоградської та Черкаської областей, курсом на Умань. Також військові попередили Вінницьку область про рух ударних БпЛА у цьому напрямку.

Оголошено відбій загрози ударних БпЛА було о 00:22 3 лютого.

Нагадаємо, ввечері 1 лютого російські загарбники випустили по Україні кілька груп ударних дронів-камікадзе типу "Шахед". Ворожі дрони продовжили атакувати й після опівночі 2 лютого — їх фіксували на Півдні країни. Вибухи лунали у Кропивницькому та Кривому Розі.

За даними "Укренерго" внаслідок нічної ворожої атаки безпілотників одна з підстанцій зазнала пошкодження. Без світла лишилася частина Кривого Рогу. Водночас, за словами голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, через влучання "Шахеда" сталося знеструмлення двох шахт. Внаслідок цього під землею залишилися понад 100 робітників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.02.2024 22:30