Фото: chas.news

Атакували три області: росіяни знову скаржаться на наліт дронів

Міністерство оборони країни-агресорки заявило, що вночі та вранці 1 лютого російські території атакували безпілотники. 

Зокрема, у власному Telegram-каналі оборонне відомство Росії наголосило, що дрони були зафіксовані у трьох областях. В атаці росіяни традиційно звинуватили Україну.

"Вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", — запевняють росіяни.

Зазначається, що цієї ночі дрони нібито були зафіксовані у Бєлгородській області (чотири БпЛА) та Курській (один БпЛА). За словами росіян, всі безпілотники нібито були знищені протиповітряною обороною РФ.

Також неспокійно в Росії було і на світанку. Окупанти наголошують, що буцімто близько 06:30 їхня ППО перехопила та знищила ще чотири дрони над Бєлгородською областю та два над Воронезькою.

Нагадаємо, вночі 31 січня російське місто Санкт-Петербург атакував дрон. Безпілотник впав на території нафтопереробного заводу. Внаслідок падіння дрона було пошкоджено кілька цистерн та спалахнула пожежа.

Також міністерство оборони Росії заявляло, що у ніч на 30 січня протиповітряна оборона росіян нібито знищила чи перехопила понад 20 безпілотників. За даними оборонного відомства країни-агресорки нібито було збито 21 дрон, зокрема 11 над Кримом, п'ять — над Бєлгородською областю, три — над Брянською, по одному — над Калузькою та Тульською областями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.02.2024 08:15