Джо Байден. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Байден достроково проголосує на президентських виборах США

Президент Сполучених Штатів Джо Байден проголосує достроково на президентських виборах у понеділок, 28 жовтня. Голос, який він віддасть сьогодні, зарахують під час виборів, що відбудуться 5 листопада.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на прес-службу Білого дому.

Як зазначає видання, багато американців можуть проголосувати заздалегідь до дня голосування 5 листопада. Байден раніше цього року відійшов у бік у виборчих перегонах, в якому зараз змагаються республіканець Дональд Трамп та демократ Камала Гарріс.

"Вранці президент проголосує достроково на загальних виборах 2024 року", —  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Джей Ді Венс заявив, що Україна повинна відмовитися від своїх територій, щоби закінчити війну з Росією. Його вважають одним із найближчих соратників Дональда Трампа.

Раніше керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що жоден із кандидатів на посаду президента Сполучених Штатів Америки не хоче перемоги російського диктатора Володимира Путіна у війні. Саме тому Україна не боїться того, що гіпотетично Дональд Трамп знову стане президентом.

Як зазначало видання Reuters, Німеччина опиниться у програшному становищі, якщо Дональд Трамп переможе на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки. Перемога республіканця може призвести до торгівельної війни між США та Європою. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 28.10.2024 08:47