Дональд Трамп. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Найближчий соратник Трампа озвучив нову скандальну заяву про війну в Україні

Кандидат у віце-президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Джей Ді Венс заявив, що Україна повинна відмовитися від своїх територій, щоби закінчити війну з Росією.

Про це Джей Ді Венс, якого вважають найближчим соратником Дональда Трампа, зазначив в ефірі телеканалу News Nation.

"Українцям доведеться ухвалити таке рішення. Все йде до того. Вони вже занадто виснажені, перебувають у скрутній ситуації, попереду не видно переможних перспектив", — висловився він.

Політик переконаний, що такі твердження вже прослизають у розмовах з українськими чиновниками, особливо в приватних.

"Вони розпочинають говорити про це зараз. Вони кажуть, що це не може тривати вічно. У них немає людей, у них немає зброї, у них немає грошей", — емоційно заявив Венс.

Він сказав, що Росія не мала нападати на Україну, але обидві сторони, що воюють, хочуть покласти край війні.

За його словами, роль США полягає в тому, щоби запитати Росію й Україну, що їм потрібно, щоби потім "нав'язати справжню дипломатію".

"Така ситуація не може тривати вічно, вона занадто кризова, потрібно домовлятися. Для України це означатиме втрату територій, поки що іншого сценарію не видно", — такий висновок зробив кандидат у віце-президенти США Джей Ді Венс.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що китайські хакери могли отримати доступ до телефонів кандидата в президенти Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа та кандидата у віце-президенти, сенатора від штату Огайо Джея Ді Венса.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.10.2024 13:58