Фото: Дмитро Пєсков. Джерело – росЗМІ

Байден назвав Путіна "божевільним сучим сином": з'явилась реакція Кремля

У Кремлі відреагували на слова президента США Джозефа Байдена, який у своїй передвиборчій промові назвав російського диктатора Володимира Путіна "божевільним сучим сином". Росіяни назвали такі висловлювання "ганьбою".

Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на заяву речника президента Росії Дмитра Пєскова.

"Як прес-секретар російського президента я можу сказати, що подібні хамські заяви з вуст глави держави США навряд чи здатні якимось чином образити главу іншої держави, тим паче президента Путіна. Але це є величезною ганьбою для самої країни, я маю на увазі для Сполучених Штатів Америки", — йдеться у заяві Пєскова.

Речник Кремля також підкреслив, що подібні заяви Байдена спрямовані на внутрішню аудиторію США.

"Якщо президент такої країни використовує таку лексику, ну, це соромно має бути. Зрозуміло, що пан Байден демонструє для внутрішньополітичних інтересів поведінку в стилі голлівудського ковбоя, йому би цього дуже хотілося, не думаю, що це можливо", — додав Пєсков.

Також Пєсков наголосив, що Путін ніколи публічно не ображав Байдена.

Нагадаємо, президент США Джо Байден назвав російського диктатора Володимира Путіна "сучим сином" на заході зі збору коштів у середу в Сан-Франциско. Глава Білого дому побоюється ядерної ескалації, яка може виникнути у нинішній реальності.

Раніше президент Сполучених Штатів Джо Байден заявляв, що російський диктатор Володимир Путін та терористи ХАМАС переслідують у війні одну й ту саму мету — стерти з карти сусідню демократію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.02.2024 12:26