Джо Байден. Джерело: Facebook

Байден злісно висловився щодо Путіна: що розлютило президента США

Президент Джо Байден назвав російського диктатора Володимира Путіна "сучим сином" на заході зі збору коштів у середу в Сан-Франциско. Глава Білого дому побоюється ядерної ескалації, яка може виникнути у нинішній реальності.

Про це повідомляє CNN з посиланням на журналістів, які подорожують із президентом США.

"У нас є божевільні с*чі сини, цей хлопець, Путін та інші. І нам завжди слід побоюватися ядерного конфлікту. Але екзистенційною загрозою людству є клімат", — сказав Байден присутнім на зборі коштів.

Байден також розкритикував коментарі колишнього президента Дональда Трампа, порівнявши його проблеми із законом зі смертю лідера російської опозиції та критика Кремля Олексія Навального. Президент перефразував коментарі свого попередника, перш ніж сказати присутнім, що "якби я стояв тут 10–15 років тому і говорив усе це, ви всі подумали б, що я маю бути відданий справі".

"Він (Дональд Трамп, — ред.) порівнює себе з Навальним і каже, що оскільки наша країна стала комуністичною, його переслідували, так само як переслідували Навального. Звідки, чорт забирай, це взялося", — сказав Байден.

Нагадаємо, раніше президент Сполучених Штатів Джо Байден заявляв, що російський диктатор Володимир Путін та терористи ХАМАС переслідують у війні одну й ту саму мету — стерти з карти сусідню демократію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.02.2024 09:41