Роздягальня збірної України перед матчем проти Бельгії. Джерело: УАФ

Без Мудрика та Циганкова: Ребров здивував складом збірної України на вирішальний матч Євро-2024

У середу, 26 червня, у Штутгарті на "Арені Штутгарт" збірна України проведе свій останній матч групового раунду Євро-2024 проти команди Бельгії. Початок — о 19:00 за київським часом.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров суттєво підкорегував стартовий склад "синьо-жовтих". Зокрема, українська команда вперше зіграє з двома чистими форвардами — Артемом Довбиком і Романом Яремчуком.

Натомість на поле з перших хвилин не вийдуть визнані лідери української команди Михайло Мудрик і Віктор Циганков.

Склад збірної України, джерело: УАФ

Склад збірної України, джерело: УАФ

Турнірне становище у нашій групі Е надзвичайно заплутане. Перед останнім туром у всіх команд по три набрані очки.

Турнірна таблиця групи E перед третім туром. Джерело: Flashscore

Турнірна таблиця групи E перед третім туром. Джерело: Flashscore

Мінус для української команди — різниця забитих і пропущених м’ячів. Тож нашим хлопцям дуже потрібна перемога в сьогоднішньому матчі.

Уболівальники зможуть подивитися гру Україна — Бельгія в прямому ефірі на медіасервісі Megogo, зокрема, на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі "Спорт", які входять до пакета "Максимальний". Також матч покажуть місцеві телеканали "Суспільного", крім OTT-сервісів. Також в ефірі радіо "Промінь" відбудеться аудіотрансляція матчу.

За прогнозами букмекерських контор, явними фаворитами матчу є футболісти збірної Бельгії. Однак є багато таких, хто вірить у збірну України та прогнозує їй перемогу.

Нагадаємо, що колишній гравець збірної Румунії Денуц Лупу розповів про шанси його земляків на вихід до 1/8 фіналу фінального турніру Євро-2024 у Німеччині. Він впевнений, що румунські гравці "порозуміються" зі словаками та завершать матч 26 червня внічию, яка дозволить обом командам вийти з групи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.06.2024 18:24