Фото: соцмережі / ілюстративне

Безпілотник атакував нафтобазу у Воронезькій області РФ: там спалахнула пожежа (відео)

У ніч на 4 жовтня у Воронезькій області Російської Федерації дрон-камікадзе здійснив атаку на місцеву нафтобазу. Внаслідок удару виникла пожежа.

Про це повідомляють росЗМІ.

Як зазначають жителі Воронезької області, атака відбулась у селищі міського типу Анна на нафтобазу ТОВ "Аннанафтопродукт".

Раніше губернатор області Олександр Гусєв попередив, що на території регіону оголошено небезпеку через атаки безпілотників. Він зазначив, що в Аннінському районі засоби РЕБ начебто придушили українські дрони, й "один із яких упав на територію нафтобази". Гусєв запевнив, що сталося "загоряння порожньої цистерни", й "постраждалих немає", а на місці інциденту "працюють пожежні розрахунки".

Нагадаємо,  у ніч на 28 серпня дрони атакували нафтобазу "Атлас" у Ростовській області, в результаті чого спалахнуло два резервуари. Перші супутникові знімки, на яких видно, як палає нафтобаза, оприлюднило видання "Радіо Свобода". Зокрема, на фото чітко видно, що горіли щонайменше дві цистерни. Ще одна — пошкоджена.

Також у ніч на 28 серпня у Воронезькій області Росії у Россошанському районі уламки БпЛА впали поблизу вибухонебезпечних об'єктів. Це спричинило масштабне займання. Так само пожежу зафіксовано і в Ростовській області. Зокрема, у Ростовській області загорілася нафтобаза "Атлас". 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2024 06:03