Фото: соцмережі / ілюстративне

Безпілотники атакували сім російських регіонів: палав нафтопереробний завод (відео)

У ніч на 17 березня безпілотники атакували Краснодарський край Російської Федерації. Внаслідок ударів постраждав завод у Слов'янську-на-Кубані — там виникла пожежа.

Про це повідомляють росЗМІ.

На якому саме заводі сталась пожежа, не вказувалося, але відомо, що на півдні міста розташований нафтопереробний завод. За попередніми даними, є один загиблий.

Також росіяни повідомили, що за минулу ніч збили 35 дронів над територіями Московської, Бєлгородської, Калузької, Орловської, Ростовської, Ярославської, Курської областей та Краснодарського краю.

Нагадаємо, в російському Бєлгороді та області через обстріли призупинять роботу торговельних центрів, шкіл та коледжів. Заклади не працюватимуть вже 18 і 19 березня.

Варто зазначити, що ніч на 13 березня у Росії загалом пройшла під знаком "бавовни": там заявили про атаку безпілотників і роботу протиповітряної оборони. Дрони потурбували Воронезьку, Курську, Бєлгородську області. У Рязані та в інших регіонах Росії горіли нафтозаводи. Крім цього, територію у Ростовській області через атаку дронів зупинилася робота нафтопереробного заводу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.03.2024 07:29