Мар'яна Безугла. Джерело: Facebook народної депутатки

Безугла звинуватила у хабарництві начальника Генштабу ЗСУ: подробиці

У суботу, 28 вересня, народна депутатка Мар'яна Безугла звинуватила у корупції начальника Генерального штабу Збройних сил України Анатолія Баргилевича. Вона направила запит до Державного бюро розслідувань.

Про це Безугла повідомила у своєму Telegram-каналі.

У своєму дописі нардепка поцікавилась, чому головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський "продовжує ховатися на своїй дачі у Харківській області".

"А начальника Генерального штабу Баргилевича вже давно не бачили? Документи підписує його заступник. Одночасно з цим усе більше поширюються чутки про хабар, на якому, нібито, впіймали Баргилевича. Ця інформація швидко розповсюдилась серед військових і ще більше погіршує і так низький авторитет Генштабу ЗСУ серед бойових підрозділів", — йдеться у дописі Безуглої.

Вона зазначила, що на її офіційне звернення ДБР відреагували ухильно, лише запевнивши, що передали інформацію до НАБУ для перевірки.

Народна депутатка Мар'яна Безугла звинуватила у хабарництві начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича

Скріншот з Telegram-каналу Мар'яни Безуглої

"Головнокомандувачу ЗС України, якщо не на ВЛК прямо зараз, то принаймні поверніться, тут у вас безлад! Сподіваюся, чутки про дачу і хабар є лише вигадками. Але вони поширюються скрізь, тому спростуйте їх і покажіться. Обоє. Прошу", — додала Мар'яна Безугла.

Варто зазначити, що народна депутатка Мар'яна Безугла 17 вересня вирішила звільнитися з посади заступника комітету Верховної Ради з питань оборони. Вона перейшла до комітету з питань зовнішньої політики.

Нагадаємо, раніше Мар’яна Безугла за власною заявою вийшла з фракції "Слуга народу". Політикиня звинуватила депутатів своєї фракції в тому, що вони "підкилимно об’єднуються з опозицією в питаннях саботажу".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.09.2024 16:41