Фото: Anadolu

Бійка між делегаціями України та РФ: на саміті в Анкарі відбувся гучний скандал (відео)

На саміті Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) в Анкарі відбулась бійка. Депутати Верховної ради України спробували зірвати виступ російської делегації.

Про це повідомляє турецьке видання Anadolu.

Зазначається, що депутатка Держдуми від "Єдиної Росії" Ольга Тимофєєва до виступу почепила на піджак "георгіївську стрічку", який вважається символом російської агресії. Українська делегація блискавично відреагувала: депутати спробували зірвати її виступ. Вони розгорнули жовто-блакитні прапори за її спиною, а члени російської делегації намагались заборонити дії українців.

У самому розпалі сутички у ситуацію втрутився спікер парламенту Туреччини Мустафа Шентоп. Він оголосив перерву і заявив, що делегація, яка порушила регламент заходу, повинна залишити приміщення.

"Тут буде говорити той, кому надано слово. Я не дозволю порушити спокій і порядок ведення заходу. Якщо в когось є такі наміри, то нехай залишить приміщення", — сказав він.

Нагадаємо, президент України відреагував на погрози рашиста Дмитра Медведєва стосовно свого "фізичного усунення". Глава держави заявив, що вони не несуть якогось цікавого підґрунтя. Росіянам краще задуматись, як змінити диктаторський режим у своїй країні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.05.2023 20:44