Фото: Нацполіція

Били ракетами і дронами: деталі й фото наслідків нової російської атаки на Київ та область

Вночі 11 серпня війська країни-агресорки випустили по Києву балістичні ракети та ударні дрони. Це вже друга ворожа атака на столицю від початку серпня.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація. Зазначається, що спочатку окупанти випустили по Києву балістичні ракети. 

"Як і попередній раз, 6 днів тому, повітряні цілі (на кшталт Іскандер-М або північнокорейської KN-23) столиці не досягли, удар на себе прийняло передмістя", — наголосили у КМВА.

Разом із балістикою окупанти випустили по Україні ще й кілька десятків дронів-камікадзе типу "Шахед". Зокрема, біля десятка з них, після складних маневрів, намагалися атакувати Київ, але силами та засобами ППО всі ударні дрони ворога були збиті в повітряному просторі столиці.

"За даними оперативного зведення на цю хвилину в Києві без руйнувань, інформація щодо потерпілих відсутня. Зведення оновлюється та уточнюється", — додали у КМВА.

Водночас у поліції Київської області уточнили, що внаслідок рашистського обстрілу пошкоджено вісім будинків та чотири транспортні засоби.

"В одному з районів Київщини з-під завалів будинку працівники ДСНС дістали тіло загиблого 35-річного чоловіка та його 4-річного сина", — додали у поліції.

Також через російську атаку постраждали 45-річний чоловік, 53-річна жінка та 12-річний хлопчик. Їх госпіталізовано.

Зауважимо, вночі 11 серпня у столиці та низці областей було оголошено повітряну тривогу через пуски ворожих ракет. Повітряні цілі було зафіксовано у бік Києва та Кременчука (Полтавська область).

Нагадаємо, у ніч на неділю, 11 серпня, у Хмельницькій області було неспокійно. Ворожі "шахеди" атакували регіон, там лунала низка вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.08.2024 09:20