Фото: Ілон Маск / скріншот з відео

Bloomberg Billionaires Index визначив найбагатшу людину планети: чи є у рейтингу українці

Американський бізнесмен Ілон Маск отримав статус найбагатшої людини планети за даними Bloomberg Billionaires Index. При цьому жоден громадянин України до цього переліку не потрапив.

Відповідний рейтинг склав аналітичний портал Bloomberg Billionaires Index.

Від початку року статки власника соцмережі X Ілона Маска зросли на 14,6 мільярда доларів. На другій сходинці рейтингу розташувався Бернар Арно — французький бізнесмен, президент і СEO групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH).

Замикає трійку Джеффрі Престон Безос — американський підприємець, засновник інтернет-компанії Amazon.com, творець та власник аерокосмічної компанії Blue Origin, є головою видавничого дому The Washington Post.

Американський бізнесмен Ілон Маск отримав статус найбагатшої людини планети за даними Bloomberg Billionaires Index

Скріншот з сайту bloomberg.com

Цікаво, що за версією Forbes Україна, найзаможнішим українцем залишається Ринат Ахметов. Його статки минулого року були на 1,7 мільярда більшими, ніж зараз (4,4 мільярда). У трійці також Віктор Пінчук (2,2 мільярда) та Костянтин Жеваго (1,4 мільярда).

Індекс мільярдерів Bloomberg — це щоденний рейтинг найбагатших людей світу. Детальна інформація про розрахунки представлена ​​в аналізі чистого стану на сторінці профілю кожного мільярдера. Цифри оновлюються наприкінці кожного дня в Нью-Йорку.

Нагадаємо, що кандидат у президенти США Дональд Трамп запропонує мільярдеру Ілону Маску посаду у його адміністрації. Це відбудеться в разі перемоги представника республіканців на президентських виборах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 25.08.2024 22:17