Фото ілюстративне. Дональд Трамп. Джерело: соцмережа X

Трамп визначився з посадою для мільярдера Маска в разі перемоги на виборах

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп запропонує мільярдеру Ілону Маску посаду у його адміністрації. Це відбудеться в разі перемоги представника республіканців на президентських виборах.

Таку інформацію оприлюднила агенція Reuters. Журналісти наводять фрагмент розмови Трампа з представниками медіа.

У кандидата від республіканців поцікавилися, чи може він призначити Ілона Маска міністром або своїм радником, якщо стане президентом США.

"Він дуже розумний хлопець. Якби він погодився, я обов'язково це зробив би. Він блискучий хлопець", — відповів колишній президент США.

Своєю чергою, Ілон Маск після такої заяви Дональда Трампа написав на своїй сторінці в мережі X, що "готовий служити" та, можливо, погодиться на посаду радника президента США.

Як відомо, Ілон Маск активно підтримує Дональда Трампа у його виборчій кампанії. Зокрема, за неофіційною інформацією, він щомісяця виділяє приблизно 45 мільйонів доларів комітету America PAC, який підтримує кандидата в президенти від республіканців. Нещодавно Дональд Трамп дав велике інтерв'ю Ілону Маску.

До речі, під час цієї розмови Маск запропонував себе на одну з посад в адміністрації американського президента, якщо лідер республіканців повернеться в Білий дім. Мільярдер упевнений, що може допомогти "стримувати державні витрати".

Нагадаємо, Дональд Трамп в інтерв'ю Ілону Маску заявив, що радив кремлівському диктатору Володимиру Путіну відмовитися від планів про вторгнення в Україну. На цю тему вони спілкувалися під час телефонної розмови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.08.2024 22:32