Ілон Маск. Джерело: соцмережа Х (колишній Twitter)

Маск може отримати посаду в Білому домі в разі перемоги Трампа на виборах: про що йдеться

Якщо Дональд Трамп виграє президентські вибори в листопаді 2024 року, то може запросити мільярдера Ілона Маска до роботи в своїй адміністрації. Обидва вже обговорили таку можливість.

Про це йшлося під час інтервʼю Дональда Трампа Ілону Маску в соціальній мережі Х (колишній Twitter).

У розмові з Трампом Маск запропонував себе на одну з посад в адміністрації американського президента, якщо лідер республіканців повернеться в Білий дім. Мільярдер упевнений, що може допомогти "стримувати державні витрати".

"Я думаю, було би чудово просто мати державну комісію з ефективності, яка розглядала би такі речі та просто гарантувала, що гроші платників податків, важко зароблені гроші платників податків, витрачаються належним чином. Я був би радий допомогти в такому дорученні", — сказав Маск.

Трамп відповів, що йому було би "приємно", якби Маска залучили до такої роботи, зазначивши, що мільярдер є "чудовим економістом". Трамп також розхвалив заходи щодо скорочення витрат, які Маск вжив у своїх компаніях.

До речі, у травні The Wall Street Journal повідомила, що Маск і Трамп обговорювали потенційну роль мільярдера в адміністрації президента, якщо лідера республіканців оберуть на посаду президента США. Однак тоді Маск відкидав таку ідею.

Нагадаємо, в липні стало відомо, що американський мільярдер Ілон Маск планував щомісяця виділяти 45 мільйонів доларів на підтримку кандидата в президенти США Дональда Трампа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 13.08.2024 10:29