Кирило Буданов. Джерело: Головне управління розвідки

Буданов пояснив, чому Росія не погоджується обмінювати полонених "азовців"

Росія наразі веде свою звичну гру — намагається маніпулювати темою, яка є соціально складною для українців. Тому й не погоджується поки що обмінювати "азовців".

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Росія веде свою звичну гру. Вона намагається розіграти карту соціально складних у їхньому розумінні верств нашого населення, до яких можна віднести питання "Азову". Це питання в суспільстві сприймається дуже болісно. І вони мріють про те, що гра на цій тематиці дасть їм якусь користь щодо дестабілізації ситуації в нашій країні. Але це не так", — наголосив Кирило Буданов.

Головний український розвідник також додав, що командирів полку "Азов" повернули раніше.

"У принципі, ніхто ніколи в це не вірив і вважав, що це нереально. Але факти свідчать самі за себе. Тому з часом витягнемо всіх", — підсумував цю тему Буданов.

Нагадаємо, що чеченський ватажок Рамзан Кадиров запропонував звільнити два десятки українських військовополонених. В обмін на це він хоче, аби з членів його родини зняли західні санкції. Натомість Кирило Буданов у відповідь на таку пропозицію зазначив, що для нього дивними виглядають заяви через медіа, адже якщо людина хоче щось вирішити, то вона на такому рівні знає, як і на кого треба вийти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.01.2024 23:56