Фото: Facebook-сторінка Дональда Трампа

"Буде самогубством для США": екс-губернаторка — про президентську кампанію Трампа

Отримання президентської номінації Дональдом Трампом від Республіканської партії може мати негативні наслідки для Сполучених Штатів Америки. Такий сценарій може стати "самогубством" для наддержави.

Таку заяву зробила колишня губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі, пише The Wall Street Journal.

Гейлі наголосила, що у неї "є серйозні побоювання щодо Дональда Трампа", відповівши на питання, чи буде вона підтримувати номінанта від Республіканської партії на виборах президента США.

Політик нагадала, що йому висунули 91 кримінальне звинувачення в чотирьох окремих справах — як федеральних, так і на рівні штатів.

"Це (президентська кампанія, — ред.) може бути його (Трампа, — ред.) способом виживання, щоб оплатити судові витрати та вийти з якоїсь юридичної небезпеки, але це схоже на самогубство для нашої країни", — заявила політикиня.

Раніше повідомлялось, що кандидат у президенти США Дональд Трамп розпочав часто розповідати про історію смерті Олексія Навального в російській колонії. Її він порівнює з власними проблемами в американських судах.

Нагадаємо, нещодавно президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий поїхати на фронт з екс-президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом, якщо той здійснить візит в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.02.2024 20:42