Володимир Зеленський під час виступу в Німеччині. Джерело: Getty Images \ Global Images Ukraine

"Будуть робочі місця та мотивація": Зеленський зробив заяву про повернення українців після війни

Президент України Володимир Зеленський сподівається, що після закінчення повномасштабної війни всі українці повернуться додому і будуть відновлювати країну. Для цього буде достатньо робочих місць.

Про це глава держави заявив на спільній прес-конференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

"Після закінчення війни я впевнений, що всі приїдуть відновлювати нашу державу. Тому що будуть робочі місця, буде безпека, і я вважаю, що буде велика мотивація", — зазначив він.

При цьому, Зеленський наголосив, що, хто хоче допомогти своїй країні, могли б уже повернутися додому і брати участь у відновленні інфраструктури України, а також працювати на підприємствах, щоб допомагати армії.

"Є напрямки, над якими треба працювати сьогодні. Є люди, які залишилися без будинків. Їм потрібна допомога, їм потрібні робочі руки", — пояснив президент.

Також Зеленський заявив, що якщо українці хочуть зберегти державу, то треба її відстояти. Саме задля цього в Україні відбуваються мобілізаційні процеси від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Нагадаємо, на церемонії відкриття Ukraine Recovery Conference 2024 у столиці Німеччини Берліні Володимир Зеленський заявив, що в найближчій перспективі в Україні потрібно реалізувати швидке та недорого вартісне відновлення усіх об'єктів енергетичної інфраструктури, які можливо відновити. Важливо виконати ці роботи до початку зими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.06.2024 16:23