Фото: Офіс президента України

"Це не гроші партнерів": Зеленський відреагував на корупційні скандали в Україні

Останні корупційні скандали в Україні не пов’язані ні з військовою, ні з будь-якою іншою допомогою країн-партнерок. Керівництво держави не хоче мати жодних компромісів з такими людьми.

Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський, коментуючи випадки корупції в Україні, пише CNN.

"Усі ці випадки не пов’язані з допомогою від наших партнерів. Тобто йдеться не про зброю наших партнерів, не про гроші на зброю, не про гроші для бюджету, щоб виплачувати пенсії, соціальну підтримку тощо. Це інші справи, це не про партнерів", — сказав президент.

Зеленський також відповів на питання щодо унеможливлення корупції.

"У мене немає іншого вибору. Тут у мене немає альтернативи, і я її не хочу. Ми не хочемо мати жодних компромісів із будь-якими не тільки корумпованими людьми, а навіть із думками про це", — додав глава держави.

Нагадаємо, що у вівторок, 5 вересня, народні депутати звільнили з посади міністра оборони України Олексія Резнікова. Відповідне рішення підтримали 327 парламентарів.

У середу, 6 вересня, парламент призначив Рустема Умєрова міністром оборони України. Раніше він очолював Фонд державного майна. Кандидатуру Умєрова підтримали 338 парламентарів.

Раніше нардеп від "Голосу" Ярослав Железняк інформував, що Резніков, якщо більше не буде гучних скандалів, стане послом України у Великій Британії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.09.2023 19:42