Фото: armyinform.com.ua

"Центральна виборча комісія РФ ― це фальшивка": Буданов виступив на Форумі російських добровольців

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що вибори у Російській Федерації не є легітимними, адже бюлетені неможливо підрахувати у низці регіонів.

Звернення Буданов з'явилось у Telegram-каналі ГУР, в якому глава української розвідки виступив перед російськими добровольцями.

Він наголосив, що російські добровольчі формування — це підрозділи росіян, які у кооперації з нами, але діють автономно. Буданов запевнив, що йому приємно бачити на Форумі більшу частину російських добровольчих формувань: легіон "Свобода Росії" та Сибірський батальйон. Він переконаний, що у майбутньому опозиційних організацій буде тільки більше, бо Росія починає прокидатися.

"У співпраці з опозиційними політиками, ви ведете справедливу боротьбу за нову Росію, яка звільниться від мороку тоталітаризму та самоізоляціонізму, до якого всіх росіян покинув фашистський режим Путіна. Режим архаїки, занепаду, старечих установок, що базуються на хворобливій ущемленості особистості", — сказав Буданов.

За його словами, обмежена військова операція у Бєлгородській та Курській областях це лише початок шляху російських добровольців у боротьбі за рідну країну. Буданов зауважив, що ця операція ставила собі за мету відтягування резервів путінської армії з українського фронту, дискредитацію виборчого процесу у РФ, який багато організацій визнають нелегітимними та заклик до світової громадськості не визнавати Путіна легітимним президентом Російської Федерації, а також пробудити свідомість росіян.

"Під час цієї військової операції беруться під контроль ряд прикордонних населених пунктів, а також завдають ударів виключно по військовій інфраструктурі путінських військ", — сказав Буданов.

Що сталося на території Бєлгородської та Курської областей

Буданов заявив, що громадяни РФ прийняли рішення звільнити свою країну від старої людини та її поплічників, яка узурпувала владу, незаконно змінила Конституцію і зі своїми поплічниками живе в альтернативній реальності. Війна проти путінського режиму, на думку Буданова, — це законне право громадян вимагати справедливості та умов кращого життя для всієї РФ, а не лише для кооперативу Озеро.

"Вибори у Росії є нелегітимними спочатку. Путін неодноразово пішов на порушення конституції й тим самим розкрив скриньку Пандори. Кремль, як завжди, спотворює факти. Це наслідок злочинних дій самого Путіна, його агресії проти України та інших країн, злочинних дій проти свого народу", — зауважив глава української розвідки.

Бунт виборчих скриньок

Буданов заявив у своєму зверненні, що ніде у світі, за всю історію виборів не було такої кількості знищених та зіпсованих виборчих скриньок. І який би результат не написала російська ЦВК — це фальшивка, адже не лише у прикордонних областях вибори не відбулися. За словами Буданова, більшість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, адже саме російські активісти, розуміючи, всю підлість цих виборів псують бюлетені.

"Іншими словами — вибори вже можна визнавати такими, чиї результати як мінімум неможливо порахувати. Путін розуміє, що в очах світових лідерів, насамперед КНР він стає нестабільним правителем, який не може забезпечити порядок на виборах у себе в країні", — наголосив керівник ГУР.

Путін показав свою слабкість

Буданов підкреслив, що глава Кремля показує себе слабаком перед своїм народом та своїми елітами. Слабкість — це те, чого він боїться найбільше. 

"Те, що зараз відбувається в РФ, послаблює режим взагалі Путіна особисто. Ми повинні використовувати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю", — зауважив Кирило Буданов.

Глава розвідки запевнив, що боротьба російських добровольців переходить у нову фазу і на них тепер більше відповідальності

"Ваш обов'язок перед рідною країною не лише вести боротьбу проти фашистського режиму, а й об'єднати всі здорові опозиційні сили в один сильний кулак і врятувати країну від падіння в прірву. Я вірю у вас, я вірю в нову Росію, яку вам доведеться створити заново", — додав Буданов.

Нагадаємо, що після закриття виборчих дільниць на "виборах Путіна" Всеросійський центр вивчення громадської думки оголосив результати свого екзитполу. Згідно з ними Володимир Путін "перемагає" з 87 відсотками голосів.

Згодом російський диктатор Володимир Путін заявив, що його першочерговою метою на посту президента — війна з Україною.

Раніше в російському місті Пєрмь на виборчій дільниці, яку розмістили в будівлі Будинку культури, жінка підірвала петарду. Внаслідок цього вона отримала травми. Після інциденту там провели евакуацію.

Своєю чергою лідери демократичних країн відмовились вітати диктатора Володимира Путіна з так званою "перемогою".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.03.2024 11:50