Кирило Буданов. Джерело: ГУР

Чи можливі зміни в політиці Росії після "виборів Путіна": пояснення Буданова

Після "виборів Путіна" в Російській Федерації навряд чи щось радикально зміниться. У політичному плані Кремль, найімовірніше, дотримуватиметься тих же позицій, що й раніше.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"З політичного погляду, не думаю, що найближчим часом щось радикально зміниться. Результати цих виборів були відомі заздалегідь", — наголосив він.

Головний український розвідник нагадав, що на околицях Бєлгорода просто зараз тривають бої.

"Навіть у пропагандистських медіаресурсах показують випадки, коли приходять представники влади голосувати. Але якщо подивитися на хронологію, то світлини з певними функціонерами вкидаються кожні півтори-дві години", — зауважив Буданов.

Але, додав він, у тих залах немає людей, а урни — напівпорожні. При цьому тривають бойові дії на околицях, по місту завдають ударів.

"Цілком зрозуміло, що явка не може бути високою. Разом із тим, офіційна явка по Бєлгороду — 75,7%. Це вже просто смішно", — підсумував начальник Головного управління розвідки.

Нагадаємо, Буданов також висловив припущення, що підрозділи добровольців з легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону" не збираються зупинятися. Вони планують продовжувати операцію, яку вже декілька днів проводять на території прикордонних з Україною областей Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.03.2024 21:32