Фото: "Слово і діло"

Ціллю російської атаки на Київ були об'єкти ГУР, — ЗМІ

На світанку 21 березня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по столиці. Майже всі балістичні та крилаті ракети, якими ворог атакував Київ були націлені на об'єкти Головного управління розвідки Міноборони України (ГУР МОУ).

Про це пише "Українська правда" посилаючись на співрозмовника в ГУР.

"Абсолютна більшість ракет, які летіли по Києву 21 березня, була спрямована на об'єкти Головного управління розвідки. Всі вони збиті", — заявило джерело.

Обстріл Києва та області 21 березня: що відомо

Внаслідок ворожої атаки на Київ постраждали багато людей та зафіксовано низку руйнувань у трьох районах столиці. За останніми даними КМВА, внаслідок ракетного удару в Києві отримали поранення 13 осіб. З них шестеро — в Святошинському районі та семеро — в Шевченківському. До медзакладів госпіталізовано четверо людей. Зокрема, пошкоджено житлові будинки, церква, дитячий садок та згоріли низка автомобілів.

Відомо, що внаслідок ворожої атаки, в Київській області постраждало четверо людей. Одну людину госпіталізовано до лікарні. Також спалахнули пожежі у чотирьох районах області. Зокрема, понівечено понад 40 житлових приватних помешкань, дві багатоповерхівки та 12 автівок.

У Повітряних силах заявили, що вночі 21 березня росіяни атакували столицю України двома балістичними ракетами "Іскандер-М"/"Кинджал" та 29 крилатими ракетами Х-101/Х-555. Всі ракети заходили з півночі, але основний напрямок удару був спрямований на Київ. Проте в результаті успішної бойової роботи усі ворожі ракети були збиті на Київщині.

Нагадаємо, під час обстрілу 21 березня російські окупанти влучили по будівлі складу інтернет-магазину Rozetka. У момент ворожої атаки на зміні було 99 людей. Проте вони не постраждали, адже були в укритті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 17:46