Фото: pixabay.com

Coca-Cola перереєструвала товарні знаки у Росії: у чому причина

Компанія Coca-Cola перереєструвала товарні знаки у Російській Федерації задля збереження інтелектуальних прав на бренди Coca-Cola, Fanta і Sprite. Треті сторони у світі вже протягом тривалого часу прагнуть скористатися репутацією її продуктами.

Про це у листі-відповіді повідомила Coca-Cola, пише "Європейська правда". Зокрема, Coca-Cola Ukraine підкреслила, що станом на 14 червня 2024 року бізнес компанії в РФ залишається зупиненим.

"Активи інтелектуальної власності мають високу цінність і важливе значення для компанії Coca-Cola, і ми постійно вживаємо заходів для покращення та зміцнення цих активів у всьому світі. Подані заявки в Росії призначені для збереження наших прав на товарні знаки. Наш бізнес у Росії було зупинено у 2022 році", — йдеться у відповіді Coca-Cola.

У компанії зазначили, що реєстрація відповідає стратегії Coca-Cola, згідно з якою відбудеться послідовне здійснення заходів для захисту її інтелектуальної власності.

"Ми вживаємо цих заходів для захисту наших брендів і торгових марок, послідовно зміцнюючи права на нашу інтелектуальну власність. Наш бізнес у Росії залишається зупиненим", — резюмували у прес-службі Coca-Cola.

Раніше повідомлялось, що німецький концерн Siemens оголосив, що йде з російського ринку через війну в Україні. Компанія завершує процедуру згортання всієї промислової діяльності на території Російської Федерації.

Нагадаємо, шведський музичний сервіс Spotify остаточно припинив роботу у Росії. Компанія ліквідувала свою російську юридичну особу 14 грудня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 14.06.2024 16:09