Артем Мілевський. Джерело: Instagram-канал колишнього футболіста

До колишнього форварда "Динамо", який нещодавно закодувався від алкоголізму, прийшла з обшуками поліція (відео)

До колишнього нападника київського "Динамо" та національної збірної України з футболу 38-річного Артема Мілевського прийшли працівники Національної поліції України. Вони провели у його квартирі обшуки.

Про це повідомив сам Артем Мілевський у своїх соціальних мережах. За його словами, це сталося ще 14 січня.

"Коротше, пристойно "покошмарили". Вбили нервові клітини... У зв'язку із таємницею слідства Нацполіція заборонила викладати повне відео обшуку. Нині трохи заспокоївся. Згодом буде більше інформації щодо цього. Але все гаразд, не переживайте", — розповів колишній футболіст.

Також Артем розмістив відео, де розповів, що силовики вибили у нього скляні двері. Щоправда, про причини обшуку досі нічого невідомо.

Раніше з'явилася інформація, що Артем Мілевський, якого у вересні 2023 року госпіталізували через проблеми з алкоголем, потрохи приходить до тями та, за чутками, закодувався від алкоголізму.

Зараз колишній футболіст займається нефутбольною діяльністю, розпочавши стріми на Twitch.

За свою футбольну кар'єру Артем Мілевський виступав за київське "Динамо", кольори якого захищав з 2002 до 2013 року. Також форвард пограв за низку закордонних клубів, а кар'єру закінчив у закарпатському "Минаї".

Нагадаємо, що раніше колишній гравець збірної України Артем Мілевський розповів про ставлення до української мови. Він навів приклад військових, які розмовляють російською на передовій, і зазначив, що не вважає, що це настільки важливо навіть зараз у час великої війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.01.2024 19:37